Creative Stuff

 

COMANDĂ, PLATĂ ŞI LIVRARE

 

          Prioritare sunt comenzile online care vor fi onorate în ordinea preluării acestora. Un consultant www.hăinuţedecopii.eu vă va contacta pentru confirmarea comenzii şi a adresei de livrare.

          Livrarea produselor se va face în termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii (confirmare ce se va face prin e-mail sau telefonic) în Bucureşti prin curier, iar in ţară în termen de 4-5 zile lucrătoare prin intermediul Poşta Română când produsele sunt pe stoc. În cazul în care acestea nu sunt pe stoc, confirmarea livrării lor se va face în momentul în care apar disponibile pe stocul nostru.

          

          Produsele postate pe site-ul www.hăinuţedecopii.eu cu mențiunea “LA COMANDĂ” se află în principiu în stocul furnizorului şi vor fi aduse pentru dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, o dată cu adăugarea acestuia de către dumneavoastră în “WISHLIST” prin apăsarea butonului din dreapta celui “Adaugă în coş” din dedesubtul fiecărui produs. O dată efectuată această operațiune veți fi contactat de către unul dintre agenții noştri pentru a vă confirma existența produsului dorit şi timpul în care va ajunge la dumneavoastră.

 

          Costul transportului este gratuit în Bucureşti pentru comenzi mai mari de 100RON.

          În ţară coletul se va trimite prin intermediul Poşta Română. Costul transportului este de 15 ron.

          In cazul in care doriti transportul prin firma de curierat, costul acestuia este de 27ron.

 

          Este simplu şi comod să comandaţi de pe site-ul www.hăinuţedecopii.eu deoarece metodele de plată  sunt la îndemâna oricui: fie numerar prin ramburs la primirea coletului, fie prin OP. Trebuie doar să alegeţi modalitatea de plată în momentul plasării comenzii pe site-ul nostru, www.hăinuţedecopii.eu.

 

 

Ordin de plată

           Plata prin Ordin de plată în baza facturii/facturilor proforme emise de SC Anemi Consulting SRL numai dupa ce un consultant al nostru vă va confirma comanda plasată. Această modalitate de plată se poate alege indiferent de localitatea din care sunteţi şi presupune plata în avans a produselor comandate. Livrarea produselor se va face după ce avem confirmarea încasării banilor în contul nostru bancar. Vă rugăm să luaţi în considerare o perioadă suplimentară de 1-2 zile lucrătoare faţă de cele afişate ca şi livrare standard. Plata prin Ordin de plată vă scuteşte de cheltuielile de transport al banilor către noi (rambursul) fiind mai avantajoasă decat modalitatea de plată "Ramburs".

 

          Trebuie doar să alegeţi modalitatea de plată în momentul plasării comenzii pe site-ul nostru, www.hăinuţedecopii.eu.

 

          Noi depunem toate eforturile ca hăinuţele să ajungă la dumneavoastră în cele mai bune condiţii şi conform cu toate standardele de calitate în vigoare.

          Menţionăm că datorită setărilor calculatorului dumneavoastră culorile pot fi percepute uşor diferit faţă de culoarea produsului în sine.

 

          Cumpărături plăcute, vă urează echipa www.hăinuţedecopii.eu !