Creative Stuff

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

             FOARTE IMPORTANT! Magazinul online cu îmbrăcăminte pentru copii şi bebeluşi www.HăinuţedeCopii.eu, marcă înregistrată a SC Anemi Consulting SRL,  are o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor. Administratorul site-ului se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţe persoane şi de asemenea să le folosească numai în scopul pentru care au fost transmise, adică pentru trimiterea de informaţii acestora, prin newsletter, privind ofertele, promoţiile şi noutăţile apărute pe site-ul nostru.

             SC Anemi Consulting SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unei terţe persoane, nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul site-ului, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează site-ul, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furmizat explicit adresa de e-mail pe site-ul HăinuţedeCopii.eu poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul, se pot dezabona.
             Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului şi nici pentru breşele de securitate care pot exista în serverele firmei de hosting.

             S.C. Anemi Consulting S.R.L îşi rezervă dreptul de a limita accesul la serviciile sale şi de a şterge contul oricărui Utilizator şi/sau Client, în cazul justificat în care consideră că accesul şi existenţa contului ar putea prejudicia în vreun fel societatea.

             Siglele comerciale ale producătorilor aparţin acestora. SC Anemi Consulting SRL îşi rezervă toate drepturile de autor şi alte drepturi asupra conţinuturilor, informaţiilor, imaginilor, filmelor şi băncilor de date publicate (denumite in continuare "Proprietate protejata"). Modificarea, multiplicarea, publicarea, transmiterea către terţi şi/sau valorificarea în alt mod a proprietăţii protejate fără acordul prealabil scris al SC Anemi Consulting SRL este în mod expres interzis. În caz contrar, se vor lua măsurile legale în momentul când sunt prinşi copiind de pe site-ul nostru fără înştiinţare prealabilă.

 

GARANŢIE ŞI RETUR

             Clientul are dreptul de a notifica în scris faptul că renunţă la produsul cumpărat, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului, în cazul în care produsele expediate de noi diferă de cele comandate de dumneavoastră sau în cazul în care prezintă defecte de fabricaţie, conform prevederilor legale în vigoare, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Puteţi de asemenea solicita înlocuirea acestora sau returnarea contravalorii lor în termen de 30 zile de la recepţia coletului returnat.
             Returnarea produsului (produselor) se face cu toate etichetele  intacte şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, în forma lor originală. Costul produsului (produselor) va fi rambursat în termen de maxim 30 zile de la primirea coletului-retur şi verificarea produselor returnate. Notificarea şi rambursarea, precum şi stabilirea detaliilor privind returnarea produselor (produsului) vor fi făcute  telefonic (0765.682.347) sau prin e-mail (
contact@hăinuţedecopii.eu – preferabil prin e-mail) cu suportarea de către dumneavoastră a cheltuielilor aferente trimiterii la adresa următoare: SC ANEMI CONSULTING SRL, str. sold. Sebe T. Nicolae, nr.1A, sector 3, Bucureşti, CP 030405, Oficiul Poştal 49, CUI 29647600, J40/1123/2012. Nu avem posibilitatea să preluăm colete cu ramburs.
              Vă rugăm pentru a nu împiedica procesul de retur al banilor în momentul notificării de retur specificaţi contul bancar al dumneavoastră sau dacă nu sunteti în posesia unui  cont bancar specificaţi adresa poştală pentru trimiterea mandatului poştal. În anumite situaţii contravaloarea produsului returnat poate fi retrasă din valoarea produsului în curs de expediere. În acest caz vă rugăm ca adresa pe care o aveţi în baza noastră de date să fie aceeaşi cu cea din buletin.

 

 

              Preţurile produselor prezentate pe site sunt exprimate în lei şi includ TVA.

 

 

PLATA ONLINE

              Utilizatorul şi/sau Clientul consimte că toate datele sale furnizate, sunt complete şi adevărate la data plasării comenzii, denumită în continuare comandă emisă. Responsabilitatea pentru furnizarea tuturor datelor necesare facturării şi livrării revine clientului.

              Dacă  plata se face prin card bancar, comanda va fi confirmată în momentul în care se va avea certitudinea intrării banilor în contul societăţii noastre. Până în acel moment produsele vor fi rezervate pe contul Utilizatorului şi/sau Clientului.

              Pentru plăţile online SC Anemi Consulting SRL nu este responsabilă pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzând comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON si comisioanele de tranzacţie online între conturi.

              SC Anemi Consulting SRL îşi rezervă dreptul de a denunţa unilateral comanda efectuată de Utilizator şi/sau Client , după notificarea acestuia prealabilă( prin e-mail), fără a exista nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde daune-interese, în situaţia :

  •  respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacţiei, în cazul plăţii online;
  •  invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri, în cazul plăţii online;
  •  datele furnizate de către Utilizator şi/sau Client , pe site sunt incomplete sau incorecte;
  •  comportamentul Utilizatorului şi/sau Client poate  produce daune de orice natură de partea SC Anemi Consulting SRL şi/sau partenerilor acestuia;
  •  pentru alte motive întemeiate, care să justifice această măsură.